1. Öğrenci Bursu Bağış hesabından destek olabilirsiniz.

2. İstanbul Kitapçısı başta olmak üzere tüm kitapçılarda yer alan İlham Veren Adımlar kitabını satın alarak destek olabilirsiniz.

Satın almak için: https://www.istanbulkitapcisi.com/ilham-veren-adimlar

Yüksek adetli satın alımlar için İstanbul Vakfı ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim: info@istanbulvakfi.istanbul

Başvurunun burs alacak öğrencinin bilgileriyle yapılması gerekmektedir.

Başvurusu yapılacak öğrenci minimum 18 yaşını doldurmuş olmalıdır.

Burslar Mayıs 2023 – Haziran 2024 ayları arasında ödenecektir. Genel ilke olarak her ayın 15’inde yatırılmaktadır.

Öğretim yılı sonunda, bir üst sınıfa geçiş hakkını kazanan öğrencinin bursu sonraki yıl da devam eder.

Başvuru formundaki tüm bilgilerin doğruluğu çok önemlidir. Sonradan ortaya çıkan bir farklılık varsa bu konu mülakat sırasında bildirilmelidir.

• Başarı durumunun vakfımızın ilan ettiği kriterler dışında kalması,
  • İstenilen not dökümü belgesi ve bir üst sınıfa kayıt olunduğunu gösteren öğrenci belgesinin gönderilmemesi,
  • Yeniden öğrenci seçme sınavına girerek, yıl veya dönem kaybına neden olacak şekilde okul değiştirilmesi,
  • Vakfa bilgi verilmeden kayıt dondurulması,
  • İstenilen belgelerin eksik olması veya tamamlanmaması,
  • Hüküm giydiğinin tespit edilmesi.

Müracaat eden herkese olumlu veya olumsuz bilgilendirme yapılacaktır.

Aynı anda bir aileden sadece 1 öğrenci burs alabilir.

İstanbul Vakfı’mızdan Büyüt Hayallerini burs desteği alan öğrencilerimizin iletişim içinde olmalarını değerli buluyoruz.

Vakfımız, bursiyerlerininin sosyal yönden gelişmelerine destek sağlamak amacıyla aktiviteler de organize etmektedir.

Bursiyerlerimize bu amaçla:

• Staj yeri temin edilebilecek,
  • Sosyal sorumluluk projelerinde yer almak istediklerinde, yönlendirilebilecek,
  • Teknik geziler ve moral gezileri düzenlenecek,
  • Periyodik toplantı, rehberlik ve danışmanlık hizmeti verilebilecek,
  • Sinema, tiyatro, konser ve benzeri etkinliklere davet edileceklerdir.

Büyüt Hayallerini burs süreci ile ilgili bilgilendirme, adayların iletmiş oldukları mail adresleri üzerinde sağlanacaktır.