Bayramın ilk günü, vakeleti alınan bağışçıların kurban kesim işlemine başlanır. Kesim işlemi bayramın 3. günü tamamlanır. Sonrasında 3 gün dinlendirilen etler kuşbaşı olarak pişirilip konserve haline getirilir ve 21 gün dinlenmeye alınır. Dinlenme sonrası dağıtımına başlanır.

Konservelerin raf ömrü on sekiz (18) aydır. Son kullanma tarihi kutuda yer almaktadır.

Bağışlar yurt içi ve yurt dışı olmak üzere İstanbul Vakfı web sitesinden, İBAN numaramızı belirterek en yakında bulunan bir banka şubesinden veya BANKAMATİK üzerinden yapılabilmektedir.

Bağışlar TL olduğu gibi, İstanbul Vakfı web sitesi üzerinden paylaştığımız İBAN ile DOLAR, EURO ve POUND hesaplarına da yapılabilmektedir.

Bir hisse bedeli 8.950.-TL’dir.

İstanbul Vakfı web sitesi üzerinden yapılan bağışlarda, “size de ulaştırmamızı ister misiniz?” bölümünü işaretleyip adres bilginizi verdiğinizde 1 kutu konserve tarafınıza iletilecektir.

Beyan edilen GSM numarası üzerinden SMS ile bilgi verilecektir.
Not: Birden fazla hisse bağışlayan vatandaşların aynı GSM numarası üzerinden işlem yapması durumunda teknik nedenlerle yalnızca bir adet SMS gitme ihtimali mevcuttur. Bu sebeple her bağış için mümkünse ayrı GSM numarası kullanılması bu ihtimali yok edecektir.

EFT/Havale yapan bağışçıların dekontları makbuz yerine geçmektedir. Kredi kartı ile yapılan bağışlarda, bağışçılarımızın makbuz taleplerini info@istanbulvakfi.istanbul adresine “Ad-Soyad, TCKN ve Kurban Kodu” bilgilerini yazarak talep etmeleri durumunda bağış makbuzu kendilerine ulaştırılacaktır.

Kurban kesim videoları paylaşılmamaktadır. Ancak, bütün kesim işlemleri noter huzurunda yapılmaktadır.

Hisse sahibi, dağıtım süresinde talep ettiği konservenin kendisine ulaşmadığını 153 Çözüm Merkezi’ne veya info@istanbulvakfi.istanbul adresine bildirdiğinde kendisi ile iletişime geçilerek sorunu giderilecektir.

153 Çözüm Merkezi’ne veya İstanbul Vakfı’na telefonla ya da bizzat ulaşan bağışçılarımızla Kurban Bağış İBANlarını paylaşabiliriz.

153 Çözüm Merkezi’ni telefonla arayarak veya info@istanbulvakfi.istanbul adresine mail atarak kesimsiz kurban bağışı yapmak istediklerini belirtebilirler.

Talep etmeleri ve açık adres bilgilerini vermeleri durumunda gönderilecektir.

Kontrol edilebilir.

Evet, büyükbaş (erkek).

1 hisseden 16 konserve çıkacaktır.

15.08.2023

Dağıtımın başladığı tarihten itibaren 1 ay içerisinde ulaştırılacaktır.

Kurban konserveleri, İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından sosyal incelemeleri yapılmış ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaktadır.

İstanbul Valiliği’nin kurumların güvenilirliği ve kampanya takibi için uygulamasını başlattığı “Yardım Toplama Numarası” ile kampanyalar e-devlet üzerinden kontrol edilebilmektedir. Kampanyayla ilgili her görsel içeriğimizde bu yardım toplama numaramızı görebilirsiniz. No: (23-678)