1. Öğrenci Bursu Bağış hesabından destek olabilirsiniz.

2. İstanbul Kitapçısı başta olmak üzere tüm kitapçılarda yer alan İlham Veren Adımlar kitabını satın alarak destek olabilirsiniz.

Satın almak için: https://www.istanbulkitapcisi.com/kitap/ilham-veren-adimlar-kitabi-ayca-atikoglu

Yüksek adetli satın alımlar için İstanbul Vakfı ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim: info@istanbulvakfi.istanbul

Başvurunun burs alacak öğrencinin bilgileriyle yapılması gerekmektedir.

Yasal vasi bilgilerinin girilmesi gerekmektedir.

Başvurusu yapılacak öğrenci minimum 9 yaşını doldurmuş olmalıdır.

Burslar her öğretim yılında Ekim – Haziran ayları arasında 9 ay boyunca ödenmektedir. Genel ilke olarak her ayın 15’inde yatırılmaktadır.

Öğretim yılı sonunda, bir üst sınıfa geçiş hakkını kazanan öğrencinin bursu sonraki yıl da devam eder.

Öğrenci başına ortaokul öğretiminde 150.- TL,  lise öğretiminde 250.-TL ve üniversite öğreniminde 500.-TL destek sağlanacak ve 9 ay boyunca düzenli ödenecektir.

Başvuru formundaki tüm bilgilerin doğruluğu çok önemlidir. Sonradan ortaya çıkan bir farklılık varsa bu konu mülakat sırasında bildirilmelidir.

• Başarı durumunun vakfımızın ilan ettiği kriterler dışında kalması,
  • İstenilen not dökümü belgesi ve bir üst sınıfa kayıt olunduğunu gösteren öğrenci belgesinin gönderilmemesi,
  • Başka bir kamu veya özel kurumdan geri ödemesiz burs veya maaş aldığının tespit edilmesi,
  • Yeniden öğrenci seçme sınavına girerek, yıl veya dönem kaybına neden olacak şekilde okul değiştirilmesi,
  • Vakfa bilgi verilmeden kayıt dondurulması,
  • İstenilen belgelerin eksik olması veya tamamlanmaması,
  • Hüküm giydiğinin tespit edilmesi,

Müracaat eden herkese olumlu veya olumsuz bilgilendirme yapılacaktır.

Aynı anda bir aileden sadece 1 öğrenci burs alabilir.

İstanbul Vakfı’mızdan Büyüt Hayallerini burs desteği alan öğrencilerimizin iletişim içinde olmalarını değerli buluyoruz.

Vakfımız, bursiyerlerininin sosyal yönden gelişmelerine destek  sağlamak amacıyla aktiviteler de organize etmektedir.

Bursiyerlerimize Bu amaçla:

Staj yeri temin edilebilecek,

Sosyal sorumluluk projelerinde yer almak istediklerinde, yönlendirilebilecek,

Teknik geziler ve moral gezileri düzenlenecek,

Periyodik toplantı, rehberlik ve danışmanlık hizmeti verilebilecek,

Sinema, tiyatro, konser ve benzeri etkinliklere davet edileceklerdir.

Büyüt Hayallerini burs sürecine olan ilginize teşekkür ederiz.
Yoğun ilginiz nedeniyle değerlendirmelerimiz devam etmektedir. 25 Kasım tarihi itibari ile başvuru yapan tüm adaylarımıza dönüşler tamamlanmış olacaktır. Bilginize sunar, başarı dolu bir hayat dileriz.