İstanbul Vakfı ile Kuzey Ren Vestfalya Türk Topluluğu (TB NRW) çatısı altında faaliyet gösteren Dayanışma Zamanı İnisiyatifi depremzede öğrenciler için iş birliğine başlıyor. İstanbul Vakfı çatısı altında yürütülen Büyüt Hayallerini projesi, bu iş birliği ışığında afet bölgesindeki kız çocuklarının eğitimine yaptığı desteği büyütecek.

Dr. Dilek Kaya İmamoğlu öncülüğünde, İstanbul Vakfı çatısı altında hayata geçirilen Büyüt Hayallerini projesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde İstanbul’a gelen depremzede 300 üniversiteli kız öğrenciye eğitim bursu desteği sağlamaya başlamıştı. Kuzey Ren Vestfalya Türk Topluluğu (TB NRW), çatısı altında faaliyet gösteren Dayanışma Zamanı İnisiyatifi iş birliği ile de bu sayının artırılması, depremden etkilenen daha fazla üniversiteli kız öğrenciye destek olunması hedefleniyor.